De pc-versie van Final Fantasy XV is gemaakt om veel te wachten en na meer dan een jaar kunnen zelfs mensen zonder console het laatste hoofdstuk van de sage spelen square Enix. In de toekomst zullen dingen waarschijnlijk veranderen, althans volgens wat de woorden van de technisch directeur en hoofdprogrammeur lijken te zijn Takeshi Aramaki.

Tijdens eeninterviewAramaki verklaarde zelfs dat, zoals gebeurde met Final Fantasy XV, de volgende grote bedrijfstitels kunnen op de pc arriveren:

Ik denk dat de regel van het bedrijf, de strategie, echt is gericht om te proberen meer onze games mogelijk te maken op veel verschillende platforms, om zo veel verschillende gebruikers te bereiken. Ons team werkt eraan zonder vragen. Dat van Final Fantasy XV is misschien iets actiever en krachtiger, maar in de toekomst zullen we meer en meer proberen om de kloof tussen de console en pc-versies van de games te verkleinen.

Dat de eerste van deze titels is Koninkrijk Hearts III? Of moeten we in de toekomst nog veel verder kijken om deze uitspraken te laten uitkomen?