Kracht is niets zonder optimalisatie; Deze semi-aanhalingsteken is hoe veel geschikter het kan worden geassocieerd XCOM 2 en Xbox One X, waarop het spel van Firaxis hij had verschillende problemen met vloeibaarheid en reinheid van beelden.

Gelukkig met één verrassingspatch gepubliceerd in deze erts, XCOM 2 is bijgewerkt op de Microsoft-console en deze problemen zijn opgelost, zelfs als er op dit moment geen officiële changelog is die dit bevestigt. Ondanks de verschillende updates die in de loop van de tijd zijn ontvangen, heeft de game nooit het beste op Xbox One X kunnen uitdrukken, met als resultaat de slechtste versie ondanks de uitstekende hardware van de console.

Wachtend op een volledige changelog die ons nauwkeurig kan laten zien wat er is opgelost, kunnen we eindelijk van onszelf genieten XCOM 2 in zijn hoogtijdagen ook op de console van Redmond.

Reacties

antwoorden