Sindsdien is er weinig tijd verstreken Directe Mini, de stemmen wilden een nieuwe Direct voor morgen, 18 januari, en iets dergelijks zal eigenlijk zijn: via de verschillende sociale kanalen in feite Nintendo kondigde dat vanavond aan, alle uur 23.00, er zal er een worden getoond nieuwe interactieve ervaring.

Het ding verwarmde onmiddellijk de harten van het web, met de meest uiteenlopende hypotheses: sommige insiders hebben ook commentaar gegeven op het ding (waarschijnlijk al op de hoogte van wat zal worden getoond) als "iets dat iedereen verrast zal laten".

Nintendo beschreef het toen eenvoudig als "een nieuwe interactieve ervaring die volwassenen en kinderen zal verrassen", Dan we kunnen niet echt zeggen wat het kan zijn. Er zijn nu vele uren aan deze aankondiging, we hebben niet afwachten en zien wat Nintendo heeft voor ons in petto.

Reacties

antwoorden