Het grote succes van Nintendo Switch het is onbetwistbaar om te beseffen dat niet alleen Japanse consumenten en bedrijven, maar ook softwarehuizen van derden die langzaam dichterbij Nintendo komen. Na de grote stukken Bethesda, Rockstar en de Verklaringen van Capcom, Ook wonderbaar is klaar om de Japanse hybride console te ondersteunen, zoals vermeld in de verkoop van zijn financiële resultaten voor het laatste kwartaal.

Het softwarehuis heeft vrijwel toegegeven Nintendo Switch niet in eerste instantie als een beetje vertrouwen beschouwd, maar na een tijdje rijk te zijn geweest na het zien van de grote cijfers die de console over de hele wereld aan het doen is, met een recordverkoop van zowel software als hardware, en dat het al een aantal titels van nieuwe IP en oude merken.

Natuurlijk, de gedachte " het is nu gemakkelijk om op de wagen van de winnaars te stappen"Is spontaan, maar uiteindelijk hoeven consumenten niet veel te importeren: wat we hopen is een geweldige ondersteuning van alle belangrijke softwaretitels met kwaliteitstitels die kunnen maken Nintendo Switch een console die nog aantrekkelijker is dan hij op dit moment is.

Reacties

antwoorden