Wat is het genie? Het is in dit geval South Park en de ontwikkelaars ervan. De nieuwe RPG di Ubisoft, South Park: dial-ups, stelt verschillende moeilijkheidsgraden voor, van gemakkelijk tot heel moeilijk, zoals veel spellen. Het verschil is echter dat de moeilijkheid beïnvloedt de huidskleur van het personage.

Tijdens de creatiesectie van het personage dat het alter ego van de spelspeler vertegenwoordigt, kun je de moeilijkheidsgraad van het spel veranderen. Hoe makkelijker het is, hoe meer huid het personage helder is. Omgekeerd, hoe moeilijker het is, hoe meer huid het donker zal worden. Tijdens het proces, waarin u kunt zien video- hieronder, Eric Cartman zal als volgt reageren: "Maak je geen zorgen, dit heeft geen invloed op de strijd, maar op vrijwel elk ander aspect van je leven."

Aoife Wilson en Chris Bratt, van Eurogamer, gevraagde informatie van Ubisoft-ontwikkelaars over deze functie tijdens een recente gebeurtenis. Er werd aangekondigd dat de moeilijkheidsgraad van het spel van invloed op de hoeveelheid geld ontvangen en de wijze waarop de andere personages spreken, een duidelijke verwijzing en sociale veroordeling van racisme in de moderne samenleving.

Reacties

antwoorden