Het zal ook een van de beste tamarers van het geheel zijn rooster van Tekken, maar hij bleef zeker gebeeldhouwd in de harten van de aanhankelijke, vooral degenen die, zoals ik, de toetsen hebben ingedrukt vuil van de hond. Ik heb het over hem jongens, draaikolk Vet.

De geliefde Capoeira-worstelaar is bevestigd als het laatste speelbare personage, in de video zien we ook twee gloednieuwe stages.

Ik herinner je eraan dat de game beschikbaar zal zijn vanaf Juni 2 2017 op de platforms van Stoom (PC), PlayStation 4 e Xbox One.

Ik laat je achter met een korte excursie over de beroemde vechtscène.

"Tekken (鉄 拳? lett. "Iron Punch") is een shotgun 3D, ontwikkeld en geproduceerd door Namco. Tekken is de naam van het vechtsporttoernooi waarin de hoofdrolspelers dol zijn op het spelen van de titel "The King of Iron Fist Tournament", of minder letterlijk vertaald als "Re van het Tekken-toernooi ").

Oorspronkelijk was het een arcade-game (coin-op vanuit de game room), later voor het eerst omgezet in PlayStation in 1995, wat een van de eerste games is die voor de Wipeout voor de Sony-console werd uitgebracht. Het zal uit een van de gelukkigste videogames van de wereld komen met titels die tot de populairste en beroemdste van de Sony-console zullen gaan bijdragen aan het succes. Graphics waren beter dan de meeste videogames van die tijd: de enige titel van hetzelfde niveau, vóór Tekken, was Virtua Fighter, een spel dat ook een belangrijk aspect gemeen heeft met Tekken, dat wil zeggen, realisme in getrouwe weergave van verschillende (bijna altijd bestaande) bewegingen en vechtstijlen die elk personage in het spel kenmerken en daarom een ​​hubelement zijn.

De game bevatte al alle aspecten die de hele serie beroemd maakten Tekken: geweldige vloeiendheid, gecureerde afbeeldingen (voor het tijdperk) en snelle overeenkomsten. Sommige enkelvoudige aanvallen zijn bijzonder verwoestend en met de combo kun je een tiental opeenvolgende opnames maken. In feite, vergeleken met die van vele andere titels van hetzelfde genre, zelfs die met groot succes zoals Street Fighter II (afgezien van de 2D / 3D-graphics), zijn de rondes waarin spelers uitdagen vaak korter.

De saga, die begon op de eerste Playstation, ging verder met opeenvolgende hoofdstukken op alle Sony-consoles toen ze uitkwamen. De hoofdstukken over PSX waren drie: Tekken, Tekken 2 e Tekken 3, de volgende drie staan ​​op Playstation 2 en zijn: Tekken Tag Tournament (eerste niet-canonieke hoofdstuk van de sage omdat het uit de officiële continuïteit van het spel komt), Tekken 4 e Tekken 5. Toen was het tijd om Tekken 5: Dark Resurrection voor PSP, een van de eerste games die werd uitgebracht voor Sony's draagbare console, en beschouwd als een van de beste meesterwerken voor zowel gameplay en graphics als gameplay. Deze release bracht ook een volgende download van PSN (PlayStation Network) uit en vervolgens speelbaar op Playstation 3 genaamd Tekken 5: Dark Resurrection Online. Vandaag gaat de saga daarom verder op de PS3 met het laatste canonieke hoofdstuk dat tot nu toe is vrijgegeven: Tekken 6, En dit hoofdstuk is niet langer exclusief voor de Sony-console (behalve voor Tekken Advance voor Game Boy Advance) maar zal ook naar Microsoft gaan Tekken 6 kwam ook uit voor Xbox 360. Dit hoofdstuk kwam ook uit voor PSP, later ook een vrij belangrijke update uitgebracht die zelfs nieuwe personages toevoegt en wordt genoemd Tekken 6: Bloodline Rebellion. Eindelijk hebben ze zojuist de saga toegevoegd Tekken Tag Tournament 2 e Tekken 3D: Prime Edition voor Nintendo 3DS.

Van 15 June 2011 kun je Tekken downloaden voor PlayStation 3 en PlayStation Portable via PlayStation Network. "

bron Wikipedia

Reacties

antwoorden