De titel guerrilla Games gaat de Gouden fase in, zoals aangekondigd op het forum van NeoGAF van de beroemde insider van shinobi602. Ondanks de verwachtingen genoeg geleden, het spel lijkt te zijn beloften onder vrijwel alle standpunten te houden, presenteert zich als "de beste titel voor PlayStation first party ooit gemaakt". Horizon: Zero Dawn opent met een verkenning van een post-apocalyptische wereld waar de natuur nam de controle en domineert, om deze ecologische scenario te breken, we denken dat de mysterieuze robotachtige wezens, waaromheen een groot deel van het mysterie van de verhaallijn draait. Het personage dat we tijdens onze reis zullen nabootsen is Aloy, een jonge en goed gekarakteriseerde jager.

Een echte held met attributen, we kijken er naar uit om dit spel te leren kennen!
Een echte held met attributen, we kijken er naar uit om dit spel te leren kennen!

De gamekaart ziet er niet geweldig uit, maar eerder compact, waardoor we een geweldige ervaring hebben open wereld, compleet met crafting, mogelijk dankzij de objecten die door de verschillende wezens zijn gevallen, als dezelfde vermenigvuldiger van de protagonist. De strijd heeft veel rollenspel, wordt de schade toegebracht aan het monster direct op het scherm zodat u het wapen meer geschikt of de beste aanpak te kiezen. Bovendien hebben de menu's de vaardigheden die ons in staat stellen om onze techniek verder te verfijnen en de spelervaring meer te personaliseren.

Dat gezegd hebbende, herinner ik me dat Horizon: Zero Dawn op 1 maart exclusief is voor PS4, 2017 voor ongeveer € 64,90. Hier is de gameplay, ben je van plan het te kopen?

Reacties

antwoorden