Eindelijk zijn we daar. Precies een jaar geleden heeft deze site zijn training vernieuwd om een ​​beslissende verandering in het project aan te brengen. De Oculus was net aangekondigd, Call of Salveenee begon met crowdfundings en we waren nog steeds open. En nu, zoals we zeggen, kunnen en moeten we samenvatten.

Het was voor het personeel een jaar van ervaring. Hoe kan het anders zijn. Van projectbeheer, timing, wat te schrijven en hoe. Voor velen was het de eerste keer, maar we waren vastberaden en bereid om naar de bodem te gaan: we hebben het gedaan en we doen het. Zonder echter de vele bevredigingen weg te nemen die we wisten weg te nemen: van de standpunten die steeds meer toenemen tot die dag ging de server zelfs uit; van de merken die contact met ons opnemen voor samenwerkingen tot de vele complimenten die zijn ontvangen.

Hoe begrijp je het doel van We hebben het over videogames is niet om zichzelf te presenteren als louter een site van dagelijks nieuws: naast dat het oneindig is, zou het totaal nutteloos en banaal zijn. Het hele jaar door hebben we altijd geprobeerd om inhoud van een bepaald type voor te stellen, die gaat over indie of lokale programmeurs, fanmade en zo veel (en zelfs de hentai heupen die we niet ontkennen, we vinden je zo leuk) . Niet alleen dat, we hebben altijd geprobeerd om uw bijdrage ten volle te benutten, hoe? Door discussies te creëren, ideeën uit te wisselen, opinies met interesse en vooral zonder tussenpersonen. Een situatie die ondenkbaar zou zijn op een plaats om alleen mechanisch steriel en onvoorwaardelijk nieuws te publiceren. Uw opmerkingen, uw woorden herinneren ons eraan dat het goed gaat met ons. De bedoeling is natuurlijk om het nog beter te doen door nieuwe koppen, formaten, enz. Te creëren. We zijn op het werk.

hqdefault
Eindelijk komen we tot mijn dank. Dit alles zou natuurlijk onmogelijk zijn als het er niet was geweest Fraws. Ja, alleen hij.
Voor ons nu Francis is stap voor stap die we nooit ontnemen autonomie en inderdaad gevolgd, waardoor de hand als dat nodig is. Hij heeft ons kracht gegeven en als we allemaal echt voelen dat de pijlers van dit project dankzij hem zijn. Een wederzijdse dank aan ons allemaal team, wensend ons succes voor het toekomstige jaar.
En last but not least, van alles wat we over videogames vertellen: dankzij jou. Omdat het duidelijk is dat, zonder dat u de tijd neemt om onze artikelen te lezen, het schrijven ijdel maar bovenal onbevredigend zou zijn. Dank aan degenen die deelnemen, aan degenen die ons volgen, aan hen die ons aanmoedigen en die de vlammen ontsteken. Het is allemaal prachtig.

Waarom, onthoud altijd, wij doen het voor u. Zoals ***********.

Reacties

antwoorden