Hier zijn we weer jongens, Nintendo, Niantic Labs Inc., En Google we hebben besloten de hoop terug te geven, iets dat de moeite waard is om in het kort te leven.

Het doet er niet toe dat u een bleekmiddel bent, een professor of Wolverine in pensionering. You. In juli (je weet natuurlijk niet precies wanneer je een klacht bij ze indient). eigenlijk downloaden Pokémon Go en je zult rond de wereld gaan zwerven met je bol die je zal lanceren en zo Pokemon dus vang me, leef ik Pokemon tosti ik propromp ...

Oké, kalm. De releasedatum was eind juli op wereldwijde schaal vastgelegd.

De aankondiging werd gegeven tijdens de conferentie van Nintendo naar E3. Tegelijkertijd hebben we ook de release van de beroemde armband Pokémon Go + tegen de prijs van 34,99 $. De armband maakt verbinding via bluetooh onze intelligentetelefono ons waarschuwen met een lichte trilling en een LED-melding van de nabijheid van een Pokemon.

Zeker nuttiger dan Powerball. Herinner je je dat ding?
Zeker nuttiger dan Powerball. Herinner je je dat ding?

Ze hebben ook onthuld dat alles in orde komt vier starter, Charmander, Bulbasaur, Squirtle e Pikachu. Voor degenen die de huidige plannen van niet kenden Nintendo e Niantic hebben dan alleen betrekking op de eerste generatie 151 Pokémon. Bedenk dat ik Pokemon wordt gedeeld door geografische gebieden voor zover de sportscholen de infrastructuur zal vergelijkbaar zijn met Ingressmet Pokemon verdedigers hiervan zijn precies zoals de energiemasten.

Le ontwikkelingen zal doorkomen zeldzame snoepjes die wordt verdiend door anderen te vangen Pokemon en het verslaan van andere coaches.

Reacties

antwoorden